+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark A6 in Emmeloord

Op het bedrijvenpark A6 in Emmeloord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer over uw glasvezelverbinding te laten lopen. Hierbij lopen data en internet over een enkele verbinding, waardoor het niet meer nodig is om aparte ISDN-verbindingen af te nemen. Om bellen via uw glasvezelverbinding mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van VoIP, wat simpelweg inhoudt dat uw telefoonverkeer over het internet wordt getransporteerd. Uw telefoonverkeer kan op verschillende manieren worden aangesloten op de glasvezelverbinding. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen telefooncentrale op locatie aansluiten op het IP-netwerk doormiddel van een SIP-trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om doormiddel van Hosted Telefonie gebruik te maken van VoIP, waarbij er een telefooncentrale voor u wordt beheerd zonder dat u hier zelf in hoeft te investeren.

Heeft u interesse in het afnemen van een van onze VoIP diensten? Onze consultants helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijfssituatie.

Zakelijk glasvezel op bedrijvenpark A6 aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel zal IP Visie een aantal zaken van u dienen te ontvangen. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens, zult u ook uw gewenste diensten moeten selecteren. De keuze met betrekking tot de glasvezelrouter (managed of unmanaged) dient u ook op te geven in de aanvraag. Als er binnen uw bedrijf behoefte bestaat aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Wanneer u direct een glasvezelverbinding wenst te bestellen, dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.