Glasvezel Emmeloord

In Emmeloord zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Emmeloord beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Emmeloord

Emmeloord beschikt over één centrale aan de Goudenregenstraat. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Emmeloord

Emmeloord beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Emmeloord zijn er uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één glasvezelverbinding.

De Munt

Op bedrijventerrein De Munt is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij de aanleg van het glasvezelnetwerk kan bedrijventerrein De Munt gebruik maken van collectieve beveiliging met cameratoezicht. Deze camera's zijn gekoppeld aan een intelligent systeem, dat onder andere de kentekens van passerende auto's kan herkennen. De snelheid en hoge betrouwbaarheid van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat de enorme hoeveelheden informatie die door de camera's gegenereerd worden zonder problemen doorgestuurd kunnen worden. De aanwezigheid van het glasvezelnetwerk zorgt er daarnaast ook voor dat in vrijwel alle straten van het terrein er mogelijkheden zijn voor bedrijven om een aansluiting op dit netwerk te realiseren.

Nagelerweg

Op bedrijventerrein Nagelerweg ligt er ook sinds enkele jaren een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is na een succesvol vraagbundelingstraject in 2015 gerealiseerd. Hierdoor zijn er vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein Nagelerweg beschikt over twee havens en kent een uitstekende bereikbaarheid via de autosnelweg A6.

Bedrijvenpark A6

Op Bedrijvenpark A6 zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via glasvezel. Bedrijvenpark A6 is uitermate geschikt voor distributie- en transportbedrijven dankzij de gunstige ligging langs de snelweg A6.

Glasvezel op overige bedrijvenlocaties in Emmeloord

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijvenlocaties in Emmeloord ook meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Zwolsevaart of Ecopark zijn gevestigd kunnen ook gewoon aangesloten worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Emmeloord.

Emmeloord maakt deel uit van de gemeente Noordoostpolder.