+31 76 - 5331331

Glasvezel Emmeloord

In Emmeloord zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Emmeloord beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Emmeloord

Emmeloord beschikt over één centrale aan de Goudenregenstraat. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Emmeloord

Emmeloord beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Emmeloord zijn er uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één glasvezelverbinding.

De Munt

Op bedrijventerrein De Munt is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij de aanleg van het glasvezelnetwerk kan bedrijventerrein De Munt gebruik maken van collectieve beveiliging met cameratoezicht. Deze camera's zijn gekoppeld aan een intelligent systeem, dat onder andere de kentekens van passerende auto's kan herkennen. De snelheid en hoge betrouwbaarheid van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat de enorme hoeveelheden informatie die door de camera's gegenereerd worden zonder problemen doorgestuurd kunnen worden. De aanwezigheid van het glasvezelnetwerk zorgt er daarnaast ook voor dat in vrijwel alle straten van het terrein er mogelijkheden zijn voor bedrijven om een aansluiting op dit netwerk te realiseren.

Nagelerweg

Op bedrijventerrein Nagelerweg ligt er ook sinds enkele jaren een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is na een succesvol vraagbundelingstraject in 2015 gerealiseerd. Hierdoor zijn er vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein Nagelerweg beschikt over twee havens en kent een uitstekende bereikbaarheid via de autosnelweg A6.

Bedrijvenpark A6

Op Bedrijvenpark A6 zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet via glasvezel. Bedrijvenpark A6 is uitermate geschikt voor distributie- en transportbedrijven dankzij de gunstige ligging langs de snelweg A6.

Glasvezel op overige bedrijvenlocaties in Emmeloord

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijvenlocaties in Emmeloord ook meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Zwolsevaart of Ecopark zijn gevestigd kunnen ook gewoon aangesloten worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Emmeloord.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over een verbinding:Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.


Emmeloord maakt onderdeel uit van de gemeente Noordoostpolder