+31 76 - 5331331

Glasvezel Overallee in Elst (Gelderland)

Op het bedrijventerrein Overallee in Elst (Gelderland) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Overallee aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er enkele bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding dienen ook in de aanvraag opgegeven te worden, evenals uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.