+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark Merm in Elst (Gelderland)

Op het bedrijvenpark Merm in Elst (Gelderland) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Tarieven van Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Merm

De tarieven van Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Merm zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. De kosten van een glasvezelaansluiting worden grotendeels bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe kleiner deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten van Zakelijk glasvezel voor u zullen uitvallen. Controleer aan de hand van de Postcodecheck snel en eenvoudig de actuele tarieven en mogelijkheden voor een glasvezelverbinding voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Merm.