Glasvezel De Aam in Elst (Gelderland)

Op het bedrijventerrein de Aam in Elst (Gelderland) is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in de Aam

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In de Aam komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Zakelijk glasvezeltarieven in de Aam

Zakelijk Glasvezel in de Aam kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in de Aam.

Doe de Glasvezel postcodecheck