+31 76 - 5331331

Glasvezel Elst (Gelderland)

In Elst (Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elst beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven kunnen worden aangesloten, indien gewenst. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Elst (Gelderland) die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Elst

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Elst zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Elst.


Elst maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe