Glasvezel Elst (Gelderland)

In Elst (Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Elst

Elst beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Randweg vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Elst

Elst beschikt over een drietal bedrijventerreinen, die vrijwel allemaal beschikken over een eigen glasvezelnetwerk waarop het voor bedrijven mogelijk is om aangesloten te worden.

De Aam

Op bedrijventerrein De Aam is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Dit glasvezelnetwerk wordt onder andere gebruikt om de beveiliging van het terrein te verbeteren met behulp van IP-videosystemen met monitoring op afstand. Naast beveiliging biedt het glasvezelnetwerk ook aan bedrijven de mogelijkheid om te beschikken over een snelle internetverbinding. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen daarom ook eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Bedrijvenpark Merm

Op bedrijvenpark Merm is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Net als op bedrijventerrein De Aam wordt ook dit netwerk gebruikt om de beveiliging van het terrein te verbeteren.. Vrijwel overal op bedrijvenpark Merm zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er gemakkelijk aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Overallee

Op bedrijventerrein Overallee zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo ook te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.


Elst maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe