+31 76 - 5331331

Glasvezel Elspeet

In Elspeet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Elspeet beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke condities op individuele basis gewoon worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd in Elspeet

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Elspeet. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Deel uw glasvezelverbinding in Elspeet

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.