+31 76 - 5331331

Glasvezel Schuttersstraat in Elsloo

Op het bedrijventerrein Schuttersstraat in Elsloo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Schuttersstraat

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schuttersstraat zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het landelijke glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Voer een Glasvezel Postcodecheck uit om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP Trunk om zo te kunnen genieten van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Bedrijventerrein Schuttersstraat ligt in een milieuzone