+31 76 - 5331331

Glasvezel Elsloo

In Elsloo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elsloo beschikt niet over een eigen glasvezelring, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Stein

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Elsloo die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Businesspark Stein, aan de Schuttersstraat en aan de Sanderboutlaan

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn diensetn als VoIP, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding kan worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de verbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Elsloo

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in de meeste gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor de eenmalige- en maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan is het uiteraard mogelijk om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Tekent u geen verlengingscontract? Dan is de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar en blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.