Glasvezel Ell

In Ell zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ell beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Ell

IP Visie kent standaard een drietal contracttermijnen voor Zakelijk Glasvezel. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn vastgesteld in het oorspronkelijke contract blijven dan gelden.

Uw glasvezelverbinding in Ell redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Wanneer uw verbinding redundant is uitgevoerd, dan heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie al bereikt worden door een dubbele verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.