+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kruismaten in Elburg

Op het bedrijventerrein de Kruismaten in Elburg ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime

Wanneer het van cruciaal belang is voor uw organisatie dat u continu verbonden bent met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast binnen uw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de gewenste redundante oplossing ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs.

Controleer uw glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Kruismaten

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Kruismaten gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn voornamelijk afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.