+31 76 - 5331331

Glasvezel Broeklanden in Elburg

Op het bedrijventerrein Broeklanden in Elburg ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Broeklanden

Op industrieterrein de Broeklanden geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Broeklanden is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel Levertijd op Broeklanden

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein de Broeklanden komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent vereschillende oplevertijden.