Glasvezel Elburg

In Elburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elburg beschikt over een eigen glasvezelring, die wordt gevoed vanuit de centrale aan de Terbekeweg in het centrum. Bedrijven in Elburg beschikken hierdoor over uitstekende mogelijkheden voor een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Elburg

In Elburg zijn er een aantal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Kruismaten

Bedrijventerrein De Kruismaten beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Het terrein ligt vlakbij een haven en het Drontermeer.

Broeklanden

Op bedrijventerrein Broeklanden zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Oostendorp

Op het bedrijventerrein Oostendorp is het ook voor bedrijven mogelijk om van Zakelijk Glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u ten alle tijden in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een ideale oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding altijd online is. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Zo kan redundantie al bereikt worden door twee verbindingen af te nemen bij verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en weten ook welke redundante oplossingen wel of juist niet aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.