+31 76 - 5331331

Glasvezel Woenselse Heide in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Woenselse Heide in Eindhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Woenselse Heide

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zult u in de aanvraag moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een beheerde of onbeheerde glasvezelrouter wilt gaan inzetten. Indien er de behoefte is aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om het aanvraagproces voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met één van onze consultants.

Bellen over het Zakelijk glasvezelnetwerk

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Met Bellen over Zakelijk Glasvezel lopen data (bv. Internet) en telefonie over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer u belt via uw glasvezelverbinding, dan wordt er veelal gebruik gemaakt van de techniek VoIP. Hiermee wordt simpelweg bedoeld dat uw telefoonverkeer via het internet loopt en daarnaast kent VoIP ook veel meer mogelijkheden voor gebruikers dan de traditionele ISDN-lijnen.

Uw telefoonverkeer kan op meerdere manieren via VoIP worden aangesloten op het IP-netwerk. Zo kan er gekozen worden voor Hosted Telefonie. Met Hosted Telefonie wordt er tegen een maandelijks bedrag per gebruiker een geavanceerde telefooncentrale voor u beheerd zonder dat u hier zelf investeringen voor hoeft te maken. Wanneer u wél over een eigen telefooncentrale beschikt, dan is het mogelijk om doormiddel van een SIP-trunk uw centrale aan te sluiten op het IP-netwerk. Een SIP-trunk is een vervanger voor ISDN en kan worden geïnstalleerd zonder additionele hardware. Heeft u interesse of wenst u een van onze VoIP diensten af te nemen? Neem dan contact op met een van onze consultants.