+31 76 - 5331331

Glasvezel De Tempel in Eindhoven

Op bedrijventerrein de Tempel aan de Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Tempel bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Levertijd glasvezel op bedrijventerrein de Tempel

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Op bedrijventerrein de Tempel komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.