+31 76 - 5331331

Glasvezel Rapenland in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Rapenland in Eindhoven is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de KPN glasvezel infra en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Een standaarddienst die wordt meegeleverd bij Zakelijk Glasvezel is Zakelijk Internet. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om een glasvezelverbinding af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van vele aanvullende diensten. Dit zijn dan bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet-VPN, Zakelijk Pinnen en meer. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U kunt net zolang diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt.

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op Rapenland

Bij het opleveren van Zakelijk Glasvezel dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er heel wat komt kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat een oplevering uit pakweg 20 deelprocessen met verscheidene factoren die vertraging kunnen geven. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijk vergunningen, tekort aan capaciteit en meer.