+31 76 - 5331331

Glasvezel Park Forum in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Park Forum in Eindhoven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Kantoorpanden kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Park Forum

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Park Forum zijn verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand. De geldende tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde landelijke glasvezelknooppunt. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Wenst u direct inzicht in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Park Forum? Voer dan een Glasvezel Postcodecheck uit voor direct een prijsopgave.