+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kade in Eindhoven

Op het bedrijventerrein de Kade in Eindhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen. Data en Telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. U heeft hierbij keuze uit een tweetal VoIP opties. Zo kunt u met een SIP-trunk uw huidige telefooncentrale inzetten om te genieten van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u hiervan toch gebruik te kunnen maken? Dan is het mogelijk om deze functionaliteit te huren met Hosted Telefonie.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in de Kade

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in de Kade een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.