+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hurk in Eindhoven

Op het bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Hurk

De gemiddelde levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden in het geval van een nieuwe aansluiting. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein de Hurk en omdat de doorlooptijd van aanvraag tot realisatie wordt bepaald door de inrichting van het proces. In totaal bestaat de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene factoren die de oplevering kunnen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.

Garanties met betrekking tot de levertijd voor Zakelijk Glasvezel

Doordat er onvoorziene omstandigheden kunnen optreden tussen de aanvraag en de gewenste realisatiedatum kan IP Visie helaas geen opleverdatums garanderen voor Zakelijk Glasvezel. In het voortraject wordt er alles aan gedaan om een zo accuraat mogelijke opleverdatum te geven aan de hand van de informatie die bij IP Visie bekend is. Wanneer de opdracht is binnengekomen zal de glasvezelverbinding worden ge-engineerd en hierbij zal een verwachte opleverdatum worden gecommuniceerd. Let wel! Dit is een verwachte opleverdatum en deze kan dus verschuiven.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober t/m 1 april

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met de beschikking over Zakelijk Glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Hierdoor wordt er één centraal netwerk gerealiseerd, die vele voordelen biedt. Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Maar er kan ook worden gekozen voor een Ethernet-VPN of om een IPSEC-tunnel te bouwen, met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar een datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo een stuk plezieriger doordat er via een VLAN een directe koppeling naar uw serverapparatuur wordt gemaakt.