+31 76 - 5331331

Glasvezel Herzenbroeken in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Herzenbroeken in Eindhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Herzenbroeken

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u een aantal bedrijfss- en locatiegegevens moeten afstaan. In de aanvraag zal ook moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.