Glasvezel Flight Forum in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Flight Forum in Eindhoven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Het gaat om de directe omgeving van vliegveld Eindhoven. Alle kantoren in dit gebied kunnen gemakkelijk worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. De kosten om als bedrijf aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel in Flight Forum aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck