+31 76 - 5331331

Glasvezel Flight Forum in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Flight Forum in Eindhoven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Het gaat om de directe omgeving van vliegveld Eindhoven. Alle kantoren in dit gebied kunnen gemakkelijk worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. De kosten om als bedrijf aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Flight Forum

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Flight Forum gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hiervoor geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand verbonden kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Voer een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U kunt net zoveel diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.