+31 76 - 5331331

Glasvezel Achtse Barrier in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Achtse Barrier in Eindhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Achtse Barrier

Elke locatie in Achtse Barrier heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Achtse Barrier? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Aanvullende Zakelijk Glasvezel diensten

Een standaarddienst die wordt meegeleverd met een glasvezelverbinding is Zakelijk Internet. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om een glasvezelverbinding af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze uit een assortiment van vele aanvullende diensten. U kunt hierbij voornamelijk denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP telefonie, Ethernet-VPN, SIP-trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden is afhankelijk van de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.