Glasvezel Achtse Barrier in Eindhoven

Op het bedrijventerrein Achtse Barrier in Eindhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven in Achtse Barrier

Elke locatie in Achtse Barrier heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Achtse Barrier? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Redundante verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck