+31 76 - 5331331

Glasvezel Eibergen

In Eibergen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eibergen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Eibergen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Over een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dat wil zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden, omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Zakelijk Glasvezel delen in Eibergen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Eibergen als pilot gebied

KPN gaat in een aantal gebieden stoppen met het leveren van koperverbindingen. Een van die gebieden is Eibergen. Alle klanten die hier gebruik maken van een koperaansluiting zullen worden omgezet naar glasvezel via het FTTH netwerk. Het is de bedoeling dat medio 2020 de operatie geheel is voltooid.


Eibergen maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland