+31 76 - 5331331

Glasvezel Egmond aan den Hoef

In Egmond aan den Hoef zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor Supersnel Internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Egmond aan den Hoef

In Egmond aan den Hoef gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Egmond aan den Hoef.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een selectie kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo aangesloten te worden op het IP-netwerk. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.