+31 76 - 5331331

Glasvezel Meerheide in Eersel

Op het bedrijventerrein Meerheide in Eersel ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en de gewenste contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezelnetwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen. Vraagbundeling en onderhandelingsinspanningen van ISK hebben ertoe geleid dat het glasvezelnetwerk dan ook daadwerkelijk is aangelegd. Binnen dit glasvezelproject werken ISK en IP Visie intensief samen, waarbij ondernemers geadviseerd en geïnformeerd worden over de talloze mogelijkheden van glasvezel.

Glasvezel op Meerheide aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel een aantal gegevens van u nodig. Denk hierbij aan enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zult u ook moeten aangeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u behoefte heeft aan extra IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Verder dient uw keuze voor een managed of unmanaged router ook opgegeven te worden in de aanvraag.

Glasvezel Eersel Meerheide Zund Benelux Eersel Meerheide Chrons BTH Eersel Meerheide