+31 76 - 5331331

Glasvezel De Haagdoorn in Eersel

Op bedrijventerrein de Haagdoorn in Eersel ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert glasvezel aan alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het bedrijventerrein tegen standaardtarieven. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezel netwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen. Vraagbundeling en onderhandelingsinspanningen van ISK hebben ertoe geleid dat het glasvezel netwerk dan ook daadwerkelijk is aangelegd. Binnen dit glasvezelproject werken ISK en IP Visie intensief samen, waarbij ondernemers geadviseerd en geïnformeerd worden over de talloze mogelijkheden van glasvezel.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Haagdoorn

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Haagdoorn gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven die gelden voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle mogelijkheden van glasvezel en de actuele tarieven die gelden voor uw locatie.