+31 76 - 5331331

Glasvezel Eersel

In Eersel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. Eersel beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Eersel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd in Eersel

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Eersel. Zo wordt dit proces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent een diversiteit aan factoren die deze levertijd kunnen doen vertragen. Dit zijn voornamelijk factoren als de bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, etc.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met de standaarddienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Hosted Telefonie, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. Over uw glasvezelverbinding kunt u diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s wordt bereikt.

Postcodes: 5511-5525