Glasvezel Eersel

In Eersel zijn voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Eersel beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor we voor vrijwel alle bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel

Eersel beschikt over een uitstekende glasvezelinfrastructuur. De centrale aan de Nieuwstraat fungeert als startpunt voor diverse glasvezelringen die naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen lopen. Vrijwel overal zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Eersel

Eersel beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Eersel beschikken over een eigen glasvezelnetwerk waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. De aanwezigheid van glasvezel vormt voor bedrijven een belangrijke randvoorwaarde om zich op de bedrijventerreinen in Eersel te vestigen.

Meerheide

Op bedrijventerrein Meerheide is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Bedrijventerrein Meerheide is het grootste bedrijventerrein van Eersel.

De Haagdoorn

Bedrijventerrein De Haagdoorn heeft ook een eigen glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel wordt door IP Visie tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn.

Mortelveld

Op bedrijventerrein Mortelveld is eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden beschikken over een eigen glasvezelaansluiting.