+31 76 - 5331331

Glasvezel Eersel

In Eersel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eersel beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Eersel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Hosted Telefonie, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Over uw glasvezelverbinding kunt u diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s wordt bereikt.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Eersel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en zullen de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig blijven.

Eersel als pilot gebied

KPN gaat in een aantal gebieden stoppen met het leveren van koperverbindingen. Een van die gebieden is het centrum van Eersel. Alle klanten die hier gebruik maken van een koperaansluiting zullen worden omgezet naar glasvezel via het FTTH netwerk. Het is de bedoeling dat medio 2020 deze operatie geheel is afgerond.