+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuid-Soerense Zand in Eerbeek

Op het bedrijventerrein Zuid-Soerense Zand in Eerbeek ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gelegen kunnen eenvoudig en tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen op een betrouwbare en veilige manier is mogelijk via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u te profiteren van de voordelen van IP? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Zuid-Soerense Zand

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Zuid-Soerense Zand komt er een hoop bij kijken om een nieuwe aansluiting te realiseren. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen aangevraagd te worden, maar ook bouwvak, vorst en nog veel meer factoren kunnen een vertragende rol spelen tijdens een oplevering.