+31 76 - 5331331

Glasvezel Kollergang in Eerbeek

Op het bedrijventerrein Kollergang in Eerbeek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Kollergang

Elke locatie op bedrijventerrein Kollergang heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Kollergang aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.