Glasvezel Eerbeek

In Eerbeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eerbeek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Eerbeek

Eerbeek beschikt over goede glasvezelinfrastructuur. Sinds enkele jaren beschikt Eerbeek over een eigen glasvezelnetwerk, met als middelpunt de centrale aan de Ch. Eijckmanstraat.

Vanaf deze centrale vetrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal in Eerbeek beschikken over snel internet.

Bedrijventerreinen in Eerbeek

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Eerbeek, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Zuid-Soerense Zand
  • Kollergang

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn nog vele aanvullende diensten die u af kunt nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Ethernet VPN en IP-VPN.

De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent dus vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.