Glasvezel Eerbeek

In Eerbeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eerbeek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Eerbeek

Eerbeek beschikt over goede glasvezelinfrastructuur. Sinds enkele jaren beschikt Eerbeek over een eigen glasvezelnetwerk, met als middelpunt de centrale aan de Ch. Eijckmanstraat. Vanaf deze centrale vetrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal in Eerbeek beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Eerbeek

Eerbeek heeft twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Zuid-Soerense Zand

Bedrijventerrein Zuid-Soerense Zand beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op dit netwerk aangesloten te worden tegen aantrekkelijke voorwaarden. Bedrijventerrein Zuid-Soerense Zand is met een oppervlakte van 50 hectare het grootste bedrijventerrein van Eerbeek.

Kollergang

Op bedrijventerrein Kollergang zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren om zo ook te kunnen profiteren van een razendsnelle internetverbinding.

Diensten afnemen over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze "standaarddienst" is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er wel nog vele aanvullende diensten die u af kunt nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent dus vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.