Glasvezel Eemsdelta

In de gemeente Eemsdelta zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. De tarieven voor een glasvezel aansluiting in de gemeente Eemsdelta zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte, afstand tot de dichtstbijzijnde infrastructuur en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Eemsdelta die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In 2019- en 2020 is er gestart met glasvezelprojecten binnen diverse kernen in de gemeente Eemsdelta. Omdat de start van deze projecten in eerste instantie niet van de grond kwam heeft de gemeente hiervoor uiteindelijk zelf het initiatief genomen. Inmiddels zijn de eerste glasvezelaansluitingen succesvol gerealiseerd en naar verwachting worden alle werkzaamheden in de loop van 2021 afgerond. Hierdoor kunnen straks zowel particulieren als bedrijven in vrijwel de gehele gemeente beschikken over zeer goede breedbandvoorzieningen.

Uw bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden met behulp van Zakelijk Glasvezel

Wanneer u uw bedrijfsvestigingen met elkaar doet verbinden, dan creëert u één centrale infrastructuur die uw bedrijf vele voordelen biedt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om bedrijfsvestigingen met elkaar te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast alleen bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier veel aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen serverapparatuur in het datacenter.

Contract voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Eemsdelta

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract met een langere looptijd doet afsluiten, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is het uiteraard mogelijk om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u het contract niet doet verlengen, dan is de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven dan geldig.