+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuidpolder in Eemnes

Op het bedrijventerrein Zuidpolder in Eemnes is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Zuidpolder

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn om kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van de gemoeide kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar, uw diensten zijn voor andere partijen dus afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel, een toekomstvast groeipad

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Hiermee beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad, zowel qua diensten als qua snelheid. Het is mogelijk om op een zakelijke glasvezelverbinding meerdere diensten te stapelen. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capacititeit van 1 Gbit/s toch onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s.