+31 76 - 5331331

Glasvezel Bramenberg in Eemnes

Op het bedrijventerrein Bramenberg in Eemnes is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Bramenberg

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Bramenberg. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als gesloten seizoenen*, vorst, bouwvak, tekort aan capaciteit, aanvragen van vergunningen en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april