Glasvezel Eemnes

In Eemnes zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eemnes beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Eemnes

Eemnes beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Zuidbuurt

Op bedrijventerrein Zuidbuurt zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein beschikt over een oppervlakte van 10 hectare.

Zuidpolder

Op bedrijventerrein Zuidpolder ligt sinds enkele jaren een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in het voorjaar van 2015 gerealiseerd. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Bramenberg

Op bedrijventerrein Bramenberg kunnen bedrijven ook gebruik maken van glasvezel om zo over een toekomstvaste breedbandverbinding te beschikken.

Aanvullende diensten afnemen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er wel vele aanvullende diensten waaruit een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Het is daarnaast mogelijk om diensten te blijven stapelen of aan te passen, zolang de capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.