+31 76 - 5331331

Glasvezel Eelde

In Eelde zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eelde beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven tegen zeer aantrekkelijke condities kunnen beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Eelde

In Eelde zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Groningen Airport

Op het bedrijventerrein op Groningen Airport zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein beschikt over een goede bereikbaarheid en huisvest diverse internationale bedrijven.

Agribusinesspark

Op het Agribusinesspark kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding in Eelde

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal aangesteld worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zal zijn en ook de eenmalige- en maandelijkse kosten zal betalen. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij neemt vervolgens zijn eigen dienstenpakket direct bij IP Visie af, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, dit betekent dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten- en services, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.