Glasvezel Eelde

In Eelde zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Eelde beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven tegen zeer aantrekkelijke condities kunnen beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Eelde

In Eelde zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Groningen Airport

Op het bedrijventerrein op Groningen Airport zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein beschikt over een goede bereikbaarheid en huisvest diverse internationale bedrijven.

Agribusinesspark

Op het Agribusinesspark kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten- en services, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.

Eelde maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo.