+31 76 - 5331331

Glasvezel Hooikamp in Ederveen

Op het bedrijventerrein Hooikamp in Ederveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Hooikamp is bereikbaar via de Hoofdweg.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Hooikamp

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hooikamp kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven voor bedrijventerrein Hooikamp in onze Glasvezel Postcodecheck.