+31 76 - 5331331

Glasvezel Reehorsterweg in Ede

Op het bedrijventerrein Reehorsterweg in Ede ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaardkosten worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Reehorsterweg

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Reehorsterweg. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zekerheid op de up-time

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.