+31 76 - 5331331

Glasvezel Frankeneng in Ede

Op het bedrijventerrein Frankeneng in Ede is al in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van diverse factoren zoals gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Frankeneng

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de overige partijen. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Aanvullende glasvezeldiensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.