Glasvezel Edese Manen in Ede

Op de kantorenlocatie Edese Manen in Ede is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Via diverse bushaltes is Edese Manen met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Edese Manen

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Edese Manen. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Edese Manen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.