+31 76 - 5331331

Glasvezel Edese Manen in Ede

Op de kantorenlocatie Edese Manen in Ede is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van diensten en capaciteit. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd gelijk is aan de downloadsnelheid. Daarnaast is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding dankzij de modulair en schaalbare opbouw. Dit in combinatie met een hoge uptime zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%
  • Modulair en schaalbaar van opbouw

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Edese Manen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.