+31 76 - 5331331

Glasvezel Ede

In Ede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Op Ten Noortlaan in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Ede vrijwel overal de beschikking hebben over uitstekende breedbandvoorzieningen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ede die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een vrijwel oneindig groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding englasvezel verbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de up- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Controleer uw glasvezeltarieven in Ede

In Ede zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Ede aan de hand van onze unieke Postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel levertijd in Ede

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Ede. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.