Glasvezel Ede

In Ede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Op Ten Noortlaan in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Ede vrijwel overal de beschikking hebben over snel internet.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Ede

In Ede zijn er diverse bedrijventerreinen. Op bijna alle bedrijventerreinen in Ede ligt een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven gemakkelijk aangesloten kunnen worden.

Frankeneng

Op bedrijventerrein Frankeneng ligt een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is aangelegd na een succesvol vraagbundelingstraject dat door onder andere de gemeente is opgezet. Nu kunnen alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Heestereng

Bedrijventerrein Heestereng beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Er zijn overal op het terrein volop voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor er eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Kievitsmeent

Bedrijventerrein Kievitsmeent beschikt eveneens over een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein een vestiging hebben kunnen op dit netwerk worden aangesloten om zo van snel internet gebruik te kunnen maken.

Glasvezel op overige locaties

Niet alleen op de grootste bedrijventerreinen in Ede kan Zakelijk Glasvezel geleverd worden, maar ook op diverse andere bedrijfslocaties. Bedrijven die gevestigd zijn op De Vallei, Klaphek, Reehorsterweg en Schuttersveld kunnen ook aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Datacenters Bit1 en Bit2

IP Visie levert alle vormen van connectiviteit in de datacenters van BIT in Ede, die carrier neutraal zijn. Bit-1 is gevestigd aan de Kelvinstraat 63 en Bit-2 is gevestigd aan de Galileilaan 19. In feite gaat het om een twin datacenter situatie. Klanten die op hun eigen locatie gebruik maken van een glasvezel verbinding kunnen op basis van Ethernet VPN of MPLS een koppeling realiseren met beide datacenters. De verbindingen zullen worden afgeleverd in de Meet-me-room, waarna door middel van een inhouse patch de verbinding gemaakt kan worden met uw rack in het datacenter.