Glasvezel Ede

In Ede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. Ede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Op Ten Noortlaan in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende woonkernen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Ede vrijwel overal de beschikking hebben over uitstekende breedbandvoorzieningen.

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ede die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie...

In de provincie Gelderland ligt de woonplaats/gemeente Ede. Ede is een van de grotere plaatsen in Nederland en telt maar liefst ruim 112.000 inwoners. Ede heeft in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol gespeeld voor de geallieerden, die vanaf Ede richting Arnhem trokken om uiteindelijk in Berlijn de oorlog te beslissen. Ede is aan het spoor gelegen dat loopt van Arnhem naar Utrecht, maar Ede is ook bereikbaar via de autosnelweg A30 en via de N224. Ede is een van de weinige plaatsen in Nederland met een eigen helihaven. In overleg is Ede naast het openbaar vervoer als de auto dus ook bereikbaar via de lucht.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een vrijwel oneindig groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding englasvezel verbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de up- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Ede

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Overige bedrijvenlocaties in Ede

BT A12, De Klomp Oost, De Stroet, Enka Terrein, Hooikamp, Horapark, Kaardebol, Molenerf, Willinkhuizen

Onlangs kwam het bedrijventerrein BT A12 in Ede in het nieuws doordat een deel van dit terrein wat nog niet bebouwd is in aanmerking komt voor stadslandbouw. Op deze manier wordt de grond die nog niet wordt gebruikt ingezet om gewassen te telen.