Glasvezel Edam

In Edam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Edam beschikt over een goede infrastructuur. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Industrieterrein Edam-West

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op het industrieterrein Edam-West

Glasvezel tarieven in Edam

Ieder pand kent haar eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk glasvezel zijn verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezel netwerk. Hoe makkelijker uw bedrijfspand aan te sluiten is op het glasvezel netwerk, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. U kunt ten allen tijden een Postcodecheck uitvoeren om inzicht te krijgen in de geldende tarieven voor een glasvezel verbinding op uw locatie in Edam.

Uw bedrijfsvestigingen koppelen

Met Zakelijk Glasvezel beschikt u over de mogelijkheid om vestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, maakt u van de netwerken van uw vestigingen één groot netwerk. Hiermee kunt u het beheer vereenvoudigen en zijn data en applicaties op iedere vestiging beschikbaar. Om meerdere bedrijfsnetwerken aan elkaar te koppelen wordt vaak gebruik gemaakt van VPN (Virtual Private Network), waarbij u de keuze heeft uit een Internet VPN of een Besloten VPN verbinding voor uw vestigingen. Het koppelen van vestigingen aan het glasvezel netwerk brengt tevens een hoop voordelen met zich mee.


Edam maakt onderdeel uit van de gemeente Edam-Volendam