+31 76 - 5331331

Glasvezel Echteld

In Echteld zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee- of meer vestigingen aan elkaar koppelt, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. U kunt uw bedrijfsvestigingen op verschillende manieren aan elkaar koppelen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is daarnaast ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk plezieriger, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel delen in Echteld

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te kunnen besparen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige parijen.


Echteld maakt onderdeel uit van de gemeente Neder-Betuwe