+31 76 - 5331331

Glasvezel De Loop in Echt

Op bedrijventerrein de Loop in Echt is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Transportzone

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. In Transportzone komt er veel kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Glasvezelverbinding in de Loop aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.