Glasvezel De Berk in Echt

Op bedrijventerrein de Berk in Echt is het mogelijk voor bedrijven om hun pand te laten aansluiten op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige kosten van zo'n aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de infrastructuur en contractduur. De maandelijkse abonnementskosten hangen onder meer af van de gewenste bandbreedte voor internet. Diverse bedrijven op dit bedrijventerrein zijn al aangesloten.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in De Berk

Op elke locatie in De Berk gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in De Berk met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Levertijd in De Berk

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. In De Berk komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck