+31 76 - 5331331

Glasvezel Echt

In Echt zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Echt beschikt over een eigen glasvezel ring, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Bosstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken en omliggende terreinen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Echt die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Echt

Op 31 januari 2014 werden in Echt de werkzaamheden aan het glasvezel netwerk van Reggefiber symbolisch afgerond door Jos Hessels, de burgemeester van Echt-Susteren. De werkzaamheden aan het netwerk voor consumenten zijn volgens plan verlopen en hebben iets meer dan een jaar geduurd. Met de afronding beschikken zowel zakelijke als particuliere gebruikers in Echt over prima mogelijkheden voor snelle internetverbindingen.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er een mogelijkheid om op een gemakkelijke manier eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Bedrijfsvestigingen kunnen met behulp van Zakelijk Glasvezel op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet, bedrijfsvestigingen te koppelen. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.

Levertijd van een glasvezelverbinding in Echt

Zakelijk Glasvezel kent voor het laten realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Echt komt er bij het realiseren van een glasvezelaansluiting een hoop kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen die over meerdere partijen worden verdeeld die uiteindelijk allemaal betrokken zijn bij de oplevering. Daarnaast kunnen er ook een aantal vertragende factoren optreden waardoor de levertijd verder vertraagd kan worden. U kunt hierbij het beste denken aan zaken als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen en meer...