Glasvezel Echt

In Echt zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Echt beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om vrijwel overal tegen gunstige condities te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Echt

Echt beschikt over een eigen glasvezel ring, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Bosstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken en omliggende terreinen.

Op 31 januari 2014 werden in Echt de werkzaamheden aan het glasvezel netwerk van Reggefiber symbolisch afgerond door Jos Hessels, de burgemeester van Echt-Susteren. De werkzaamheden aan het netwerk voor consumenten zijn volgens plan verlopen en hebben iets meer dan een jaar geduurd. Met de afronding beschikken zowel zakelijke als particuliere gebruikers in Echt over prima mogelijkheden voor snelle internetverbindingen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Echt

In Echt zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Berk

Op bedrijventerrein De Berk zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig. Bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen gunstige voorwaarden ook over een zakelijke glasvezelaansluiting beschikken. Bedrijventerrein De Berk is in het noorden van Echt gelegen en ligt vrijwel direct aan de A2 en het knooppunt van de A73.

De Loop

Op bedrijventerrein De Loop zijn er ook glasvezelvoorzieningen aanwezig. Hierdoor kunnen in vrijwel alle straten van het terrein tegen aantrekkelijke voorwaarden glasvezelaansluitingen gerealiseerd worden.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er een mogelijkheid om op een gemakkelijke manier eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Bedrijfsvestigingen kunnen met behulp van Zakelijk Glasvezel op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet, bedrijfsvestigingen te koppelen. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.