Glasvezel Echt

In Echt zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Echt beschikt over een eigen glasvezel ring, die is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Bosstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken en bedrijventerreinen. Hierdoor kunnen zakelijke klanten vrijwel overal in Echt gebruik maken van prima breedband voorzieningen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Echt die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Op 31 januari 2014 werden in Echt de werkzaamheden aan het glasvezel netwerk van Reggefiber symbolisch afgerond door Jos Hessels, de burgemeester van Echt-Susteren. De werkzaamheden aan het netwerk voor consumenten zijn volgens plan verlopen en hebben iets meer dan een jaar geduurd. Met de afronding beschikken zowel zakelijke als particuliere gebruikers in Echt over prima mogelijkheden voor snelle internetverbindingen.