Glasvezel Nijverheidsweg in Dwingeloo

Op het bedrijventerrein Nijverheidsweg in Dwingeloo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Nijverheidsweg

In Nijverheidsweg geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Nijverheidsweg met onze uitgebreide postcodecheck.

Levertijd in Nijverheidsweg

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Nijverheidsweg komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck