+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverheidsweg in Dwingeloo

Op het bedrijventerrein Nijverheidsweg in Dwingeloo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Postcodecheck

Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck is het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op de Nijverheidsweg. Met onze postcodecheck is het mogelijk om een eigen glasvezelverbinding naar wens samen te stellen en kunt u de offerte voor deze verbinding per mail naar u laten versturen. De Postcodecheck wordt uitgevoerd door het Kadaster en de systemen van KPN. IP Visie heeft hierdoor de mogelijkheid om bij meer dan 95% van alle uitgevoerde postcodechecks accurate glasvezeltarieven te geven.

Levertijd in Nijverheidsweg

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Nijverheidsweg komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.