+31 76 - 5331331

Glasvezel Dwingeloo

In Dwingeloo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Dwingeloo beschikt over een eigen glasvezelring, zodat bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Nijverheidsweg.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Dwingeloo

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Dwingeloo een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk.