+31 76 - 5331331

Glasvezel Duivendrecht

In Duivendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Duivendrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Duivendrecht die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog véél meer. Het aantal diensten wat afgenomen kan worden, wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel kent een capaciteit van 1 Gbit/s (tegen meerprijs uitbreidbaar tot 10 Gbit/s). Dit houdt in dat u diensten net zolang kunt blijven stapelen of aanpassen totdat de capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Zakelijk glasvezel delen in Duivendrecht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo op de kosten te besparen. Hierbij is het wel noodzakelijk dat alle partijen in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Om een glasvezelverbinding te delen wordt een partij aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse abonnementskosten doorrekent naar de overige partijen. Bij het delen van Zakelijk glasvezel in Duivendrecht heeft het verbruik van de overige deelnemers geen invloed op uw bedrijf. Dit houdt in dat hoeveel bandbreedte er ook wordt gebruikt door de overige partijen... u hier geen snelheidsverlies van zult ondervinden op uw eigen verbinding.


Duivendrecht maakt onderdeel uit van de gemeente Ouder-Amstel