+31 76 - 5331331

Glasvezel Duivendrecht

In Duivendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Duivendrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Duivendrecht die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Molenkade.

Aanvullende diensten Zakelijk glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog véél meer. Het aantal diensten wat afgenomen kan worden, wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel kent een capaciteit van 1 Gbit/s (tegen meerprijs uitbreidbaar tot 10 Gbit/s). Dit houdt in dat u diensten net zolang kunt blijven stapelen of aanpassen totdat de capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.


Duivendrecht maakt onderdeel uit van de gemeente Ouder-Amstel