+31 76 - 5331331

Glasvezel De Nieuweling in Duiven

Op bedrijventerrein De Nieuweling in Duiven is het voor bedrijven mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein De Nieuweling

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein De Nieuweling zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per locatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt spelen een belangrijke rol bij de bepaling van deze tarieven. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om via uw glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data en telefonie worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Hierbij heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Wanneer u in het bezit bent van een telefooncentrale, dan kunt u deze uitrusten met een SIP-trunk om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan is het mogelijk om met Hosted Telefonie dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.