+31 76 - 5331331

Glasvezel InnoFase in Duiven

Op het bedrijventerrein InnoFase in Duiven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en andere gewenste diensten, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein InnoFase aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel voor uw locatie op bedrijventerrein InnoFase aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein InnoFase

Iedere bedrijfslocatie in Nederland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook op bedrijventerrein InnoFase. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.